Известие

Collapse
No announcement yet.

Подарявам части за 164....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

някой да има ограничителя на шоферската врата че го счупих?искам и на дясната врата пласмасата дето държи копчето за отваряне на прозореца и платката за управление джойстика че го полях с сок и вътре пътечките заминаха и на шоферската врата бутона за управление че имам бъгове 164 суперка 95 година е колата НЯКОЙ АКО ИМА ДА КАЗВА

Comment

Търся целия преден ляв подкалник
      Last edited by Bobo; d.m.y г., 20:27.
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Заден/ преден(предна/задна част)
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          Заден/ преден(предна/задна част)
          Редактирах сори
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            утре ще видя кой подкалник имам и ще ти пиша
            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
            алфа ромео 164 2.0тс -на части
            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              намерих две половинки но май са от ляв и десен преден подкалник,а не цял ако ти вършат работа пиши да се видим да ти ги дам.имам и ламарината между двигатела,зад всмукателния колектор и купето ако на някой му трабва да свирка
              алфа ромео 156 1.8 тс -на части
              алфа ромео 164 2.0тс -на части
              нисан примера п10 1,6 16в хечбек
              sigpic

Comment

Колеги,случайно,някой да има "изостанала" стоп машинка за спирачките? за 164 ТД '98

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

Колеги решено е вече на бащаата 164 2.5 тд се мята на части или някои ако иска цяла омеши антифриза неска се пуска обява
                  Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
                  155 2.0 16v 150hp Super
                  146 1.9 jtd fl

Comment

Здравейте,

Разменям десен стоп от стария модел за стоп от суперка (от както съм я купил си е така, ама ми писна да е с различни стопове)

Търся ЗДРАВИ задни амортисьори, пружини и прахоуловители, евтинко.

Чао
                    Last edited by Nasko; d.m.y г., 21:14.

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Първоначално публикувано от Nasko Покажи съобщение
                      Здравейте,

Разменям десен стоп от стария модел за стоп от суперка (от както съм я купил си е така, ама ми писна да е с различни стопове)

Търся ЗДРАВИ задни амортисьори, пружини и прахоуловители, евтинко.

Чао
                      Ела виж моите задни. Взех ги, но нещо не паснаха баш, та трябваше да купувам нови...
                      Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

кажи само кога и къде...

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

В момента разглобявам 164 2.0 ТС 91 година,и ще има доста неща за подаряване и продаване.За момента заминаха предни и задни амортесьори,двигателя с абсолютно цялата инсталация,главините с каретата,тавана на колата,десния пластмасов праг и дясната седалка.Има доста почупени неща,така че питайте и ще ви казвам има ли и здраво ли е това дето търсите.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

На шофьорската седалка ако не е електрическа палеца отстрани който освобождава седалката да се мести напред назад има ли вероятност да е здрав ?
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                              На шофьорската седалка ако не е електрическа палеца отстрани който освобождава седалката да се мести напред назад има ли вероятност да е здрав ?
                              мммм сори изскубали са го зверски

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

двуцевката

трябва ми заграденото в червено на снимката http://grandesportivo.snimka.bg/auto...86484.27674458
                                Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

Working...
                                X